www.turfquick.com

CATALOG 2020

Leverans och export

TURFquick är en av de snabbast växande pre-seeded gräsmattor, blommor, trädgårdsodlare, framgångsrikt levererar och exporterar vårt omfattande utbud av detaljhandeln över hela Sverige, Europa och hela världen. Vi är stolta över att producera produkter av högsta kvalitet som tillgodoser behoven hos en mångsidig industrisektor. Vi exporterar för närvarande till över 32 länder och växer, inklusive Kina, Argentina, Brasilien, Mexiko, Guatemala, Paraguay, Mellanöstern, Marocko och Turkiet.

Våra kunder förstår de exceptionella fördelarna med att växa med TURFquick produkter. Detta kombinerat med den senaste tekniken i vår moderna fabrik kompletterad med högkvalitativa råmaterial gör det möjligt för TURFquick att producera endast de bästa kvalitetsmedierna som är skräddarsydda för att passa klimat och förhållanden för varje kund och exportmarknad.

För hemmamarknaden har vi vår egen, märkesbaserade, in-house transportservice bestående av 4-lastbilar och 6-släpvagnar, som arbetar i samarbete med engagerade underleverantörer under upptagna säsongperioder. Vi behåller en mängd promenadgolv, gardin-sida och platta trailers för att rymma leverans av produkter i både lös och bulkformat. Mounty gaffeltruckar finns också på begäran. Våra kunder har tillgång till ett live 24hr-spårningssystem på alla beställda beställningar.

transport anlagga-gräsmatta-turf-lawn-gräs