www.turfquick.com

CATALOG 2020

Bli en auktoriserad distributör

TURFquick har åtagit sig att fullt ut förstå och uppfylla våra kunders krav. Vi inser att vi, tillsammans med våra kunder och leverantörer, spelar en viktig roll för att ständigt förbättra hur vi uppfyller detta åtagande.

Om du är intresserad av att bli auktoriserad TURFquick-distributör, granska de ursprungliga kraven nedan. Om din organisation uppfyller dessa, acceptera du med hjälp av kryssrutan och knappen nedan och fyll i formuläret för distributörsansökan på nästa sida.

  • För priser, rabatter och minsta order, vänligen kontakta vår försäljningsavdelning på sales@turfquick.com Distributören bekräftar att tillfredsställelse av minimiköpsmålet är en väsentlig skyldighet för att motivera TURFquicks pågående administrativa stöd till distributionsförhållandet. Om inte TURFquick uppfyller minimiköpsmålet kommer det att vara möjligt att avbryta eller avsluta distributionsförhållandet.
  • Distributörerna ska tillhandahålla TURFquick månadsförsäljningsrapporter som identifierar slutanvändarna till vilka TURFquick-produkter såldes. Rapporter kommer att skickas elektroniskt senast den 10te dagen i månaden efter den månad som omfattas av rapporten. Underlåtenhet att uppfylla försäljningsspårningskraven kommer att ligga till grund för TURFquick att avbryta eller avsluta distributionsförhållandet.
  • TURFquick kräver att distributörer ska ha och behålla sin egen försäljningskraft samt standard produktinventering.
  • Distributören är auktoriserad att marknadsföra, sälja och leverera produkter endast i det territorium som ingår.

Jag har läst och förstått TURFquick politik och vill ansöka om att bli distributör.

    Företagsinformation och Allmän Information:

  • Namn och titel för företagets representant:

  • Företag Ytterligare information:

Verifiering